Cart 0
 
 

Salvador Brugués

....cuina A BAIXA TEMPERATURA..COCINA A BAJA TEMPERATURA....

 
 
154701636 còpia.jpg
 
 
Salvador Brugués Fontané, 1964 Sant Hilari Sacalm (Girona)

Salvador Brugués Fontané, 1964 Sant Hilari Sacalm (Girona)

 

....sobre mi..SOBRE Mí.... 

....QUI SóC?..¿quién soy?....

....EM DIC SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SÓC CUINER I TREBALLO COM A PROFESSOR DE CUINA a L'ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.


Des de fa uns anys m'he especialitzat en la cuina al buit, encara que actualment crec que baixa temperatura és un terme més encertat per a aquest tipus de cuina. He investigat, provat (i també errat) infinitat de productes per entendre la tècnica i per poder millorar dia a dia.

Crec que la cuina a baixa temperatura serà una tècnica que creixerà exponencialment en els anys vinents, ja que el fet de poder unir els avantatges gastronòmics i   nutricionals, ajudarà a que moltes persones trobin en la cuina baixa temperatura una manera eficient d'unir cuina i salut.

Llegir més sobre mi

..

ME LLAMO SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SOY COCINERO Y TRABAJO COMO PROFESOR DE COCINA EN LA ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

Desde  hace unos años me he especializado en cocción al vacío, aunque actualmente creo que la baja temperatura es un término más acertado para definir este tipo de cocina. He investigado, probado ( y también errado) infinidad de productos para entender y mejorar día a día esta técnica.

Creo que la cocina a baja temperatura será una técnica que crecerá exponencialmente en los próximos años, ya que el hecho de unir las ventajas gastronómicas con las nutricionales ayudará a muchas personas a que encuentren en la baja temperatura una manera muy eficiente de unir cocina y salud.

Leer más sobre mi

....

 
 
 
 
 
 
 

….

Cuina a Baixa Temperatura

COCCIONS EXACTES

Amb la baixa temperatura aconseguiràs cuinar qualsevol producte al seu punt més òptim. Podràs oblidar-te de sobrecoure els aliments, de perdre les seves qualitats nutricionals a causa de les altes temperatures i de les textures resseques.

TEXTURES ESPLÈNDIDES

Les carns es tornen més meloses, les verdures substancioses i els peixos gairebé poden menjar-se amb cullera. Gràcies a les coccions suaus, els aliments retenen millor la seva pròpia aigua, de manera que aconseguim entendrir-los sense perdre el seu sabor original.

ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Peservaràs millor les qualitats nutrcionals dels aliments perquè evitaràs que es perdin aquelles més sensibles a les altes temperatures.

..

Cocina a Baja Temperatura

COCCIONES EXACTAS

Con la baja temperatura conseguirás cocinar cualquier producto a su punto más óptimo. Podrás olvidarte de sobre cocer los alimentos, de perder sus calidades nutricionales a causa de las altas temperaturas y de las texturas resecas.

TEXTURAS ESPLÉNDIDAS

Las carnes se vuelven más melosas, las verduras sustanciosas y los peces casi pueden comerse con cuchara. Gracias a las cocciones suaves, los alimentos retienen mejor su propia agua, de forma que conseguimos enternecerlos sin perder su sabor original.

ALIMENTACIÓN SALUDABLE

Preservarás mejor las calidades nutricionales de los alimentos porque evitarás que se pierdan aquellas más sensibles a las altas temperaturas.

….

 
 
 
 

….Formació intensiva per professionals i aficionats..FORMACIÓN intensivA para profesionales y aficionados….

 

….cursos de cuina a baixa temperatura..CURSOS DE COCINA A BAJA TEMPERATURA….

 
 
 
154701749.jpg
 
 

….

FORMACIÓ EN CUINA A BAIXA TEMPERATURA

UNA NOVA MANERA D'ENTENDRE LA CUINA

Ens agrada parlar de cocció a baixa temperatura com un concepte, fins i tot una filosofia o una manera d'entendre la cuina, on es busca no només el valor gastronòmic del producte sinó també altres valors com la salut, la regularitat de la qualitat i poder facilitar el treball en les elaboracions.

Però també ho entenem com un estil de vida on es busca protegir o preservar i potenciar aspectes positius de l'alimentació no solament gastronòmics i saludables, sinó fins i tot de sostenibilitat o racionalitat.

Els nostres cursos intensius estan destinats a professionals o afeccionats de la cuina que vulguin aprendre o aprofundir els seus coneixements sobre la cuina al buit tant pels avantatges gastronòmics com nutritives que aporta.

..

FORMACIÓN EN COCINA A BAJA TEMPERATURA

UNA NUEVA MANERA DE ENTENDER LA COCINA

Nos gusta hablar de cocción a baja temperatura como un concepto, incluso una filosofía o una manera de entender la cocina, donde se busca no sólo el valor gastronómico del producto sino también otros valores como la salud, la regularidad de la calidad y poder facilitar el trabajo en las elaboraciones.

Pero también lo entendemos como un estilo de vida donde se busca proteger o preservar y potenciar aspectos positivos de la alimentación no solamente gastronómicos y saludables, sino incluso de sostenibilidad o racionalidad.

Nuestros cursos intensivos están destinados a profesionales o aficionados de la cocina que quieran aprender o profundizar sus conocimientos sobre la cocina al vacío tanto por las ventajas gastronómicas como nutritivas que aporta.

….

 
 
 
 

....

OPINiONS MOLT PERSONALS

ÚLTIMs POSTs

..

OPINIONES PERSONALES

ÚLTIMOS POSTs 

....

 
 
154701019 còpia.jpg