Cart 0
 
 

Salvador Brugués

....cuina A BAIXA TEMPERATURA..COCINA A BAJA TEMPERATURA....

 
 
154701636 còpia.jpg
 
 
Salvador Brugués Fontané, 1964 Sant Hilari Sacalm (Girona)

Salvador Brugués Fontané, 1964 Sant Hilari Sacalm (Girona)

 

....sobre mi..SOBRE Mí.... 

....QUI SóC?..¿quién soy?....

....EM DIC SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SÓC CUINER I TREBALLO COM A PROFESSOR DE CUINA a L'ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.


Des de fa uns anys m'he especialitzat en la cuina al buit, encara que actualment crec que baixa temperatura és un terme més encertat per a aquest tipus de cuina. He investigat, provat (i també errat) infinitat de productes per entendre la tècnica i per poder millorar dia a dia.

Crec que la cuina a baixa temperatura serà una tècnica que creixerà exponencialment en els anys vinents, ja que el fet de poder unir els avantatges gastronòmics i   nutricionals, ajudarà a que moltes persones trobin en la cuina baixa temperatura una manera eficient d'unir cuina i salut. ..

ME LLAMO SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SOY COCINERO Y TRABAJO COMO PROFESOR DE COCINA EN LA ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

Desde  hace unos años me he especializado en cocción al vacío, aunque actualmente creo que la baja temperatura es un término más acertado para definir este tipo de cocina. He investigado, probado ( y también errado) infinidad de productos para entender y mejorar día a día esta técnica.

Creo que la cocina a baja temperatura será una técnica que crecerá exponencialmente en los próximos años, ya que el hecho de unir las ventajas gastronómicas con las nutricionales ayudará a muchas personas a que encuentren en la baja temperatura una manera muy eficiente de unir cocina y salud. ....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

....

25 i 26 de Juny de 2018

 

curs de cuina a baixa temperatura per a professionals

..

25 y 26 de junio de 2018

curso de cocina a baja temperatura para profesionales

.... 

 
 
 
154701749.jpg
 

....

LA MEVA PROPOSTA

CURSOS PRESENCIALS

Sens dubte la millor manera d’avançar és la formaciÓ continua

Podem ajudar-vos amb diferents tipus de formacions estàndards o bé personalitzades, per tal de que cada cuiner pugui utilitzar de la millor manera possible les eines que ens dóna la baixa temperatura.

..

MI PROPUESTA

 
 

CURSOS PRESENCIALES

SIN LUGAR A DUDAS LA MEJOR forma DE AVANZAR ES LA FORMACIÓN CONTINUADA

Podemos ayudaros con diferentes tipos de formación, sea estándar o personalizada, de manera que cada cocinero pueda utilizar de la mejor forma posible las herramientas que nos ofrece la baja temperatura. 

....

 

....

PONÈNCIES, conferències, TALLERS

Us agradaria conèixer els diferents aspectes de la cuina a baixa temperatura? 

Realitzem xerrades de diferents nivells per a  explicar què és la baixa temperatura i ho fem, tant per a cuiners professionals, com per a aficionats de la cuina que vulguin aprendre aquesta tècnica.

..

Ponencias, conferencias , talleres

¿Os gustaría conocer los diferentes aspectos de la cocina a baja temperatura?

Realizamos conferencias de diferentes niveles para poder explicar qué es la baja temperatura y lo podemos hacer  para profesionales o para aficionados de la cocina, que quieran aprender esta técnica de cocina.

....

 

....

AUDITORIES I FORMACIÓ 

Una mirada  crítica i  externa a la vostra manera de cuinar us pot ajudar a millorar.

Us proposem revisar el vostre sistema de cocció a baixa temperatura; en farem una valoració completa i us proposarem diferents punts de millores si són necessaris.

..

Auditorias y formación

una mirada crítica y externa a vuestra manera de cocinar puede ayudar a mejorar. 

Os proponemos revisar vuestro sistema de cocción a baja temperatura. Haremos una valoración completa y os propondremos diferentes puntos de mejora si son necesarios. 

....

 
 
 
 
 

....

OPINiONS MOLT PERSONALS

ÚLTIMs POSTs

..

OPINIONES PERSONALES

ÚLTIMOS POSTs 

....

 
 
154701019 còpia.jpg