Cart 0
 
 

….formació en cuina a baixa temperatura..formación en cocina baja temperatura….

 
 
18500126.jpg
 
 
 
_MG_4837.jpg

….cursos per professionals..Cursos para profesionales….

….Bases de la cuina al buit i la seva aplicació..Bases de la cocina al vacío y su apliación…

….

Els nostre curs intensiu esta destinat a professionals de la cuina que vulguin aprendre o aprofundir els seus coneixements sobre la cuina al buit.

Es tracta el temari centrat, en les premisses a tenir en compte, en els materials i equips necessaris, i en les bases tècniques de cocció.

Part Teòrica: conservació, envasament i tipus de cocció al buit.

Part pràctica o demostrativa: envasament, tipus de cocció, coccions per grups d'aliments, coccions al buit.

Propera convocatoria 28 i 29 d’octubre 2019

..

Nuestro curso intensivo está destinado a profesionales de la cocina que quieran aprender o profundizar sus conocimientos sobre la cocina al vacío.

Se trata el temario centrado, en las premisas a tener en cuenta, en los materiales y equipos necesarios, y en las bases técnicas de cocción.

Parte Teórica: conservación, envasado y tipos de cocción al vacío.

Parte práctica o demostrativa: envasado, tipos de cocción, cocciones por grupos de alimentos, cocciones al vacío

Próxima convocatoria 28 y 29 de octubre 2019

….

 

 
_MG_4874.jpg

….cursos per aficionats..Cursos para aficionados….

….Especialització en coccions a baixa temperatura..Especialización en Cocciones a baja temperatura….

….

Aquest curs intensiu esta pensat per a aficcionats a la cuina als quals els interessi aprendre sobre aquesta tècnica, tant pels avantatges gastronòmics com nutritives que aporta.

Treballarem els aspectes més importants de la cuina a baixa temperatura i també realitzarem pràctiques de cocció per a aprendre com gaudir d'aquesta tècnica a casa. Per a acabar, menjarem junts un conjunt del plats cuinats

Basat en el llibre: “Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura” de Joan Roca i Salvador Brugués ( Editorial Planeta, 2016)

Propera convocatoria: 28 de setembre de 2019

..

Este curso intensivo está pensado para aficionados a la cocina a los que les interese aprender sobre esta técnica, tanto por las ventajas gastronómicas como nutritivas que aporta.

Trabajaremos los aspectos más importantes de la cocina a baja temperatura y también realizaremos prácticas de cocción para aprender como disfrutar de esta técnica en casa. Para acabar, comeremos juntos un conjunto de los platos cocinados.

Basado en el libro: “Cocina con Joan Roca a baja temperatura” de Joan Roca y Salvador Brugués ( Editorial Planeta, 2016)

Próxima convocatoria: 28 de septiembre de 2019

….