....Saps què és la baixa temperatura ? ..¿sabes que es la baja temperatura?....

 

....

Avui comencem un camí en el món de la cuina a baixa temperatura

Amb la voluntat de ser capaços de poder mostrar els diferents aspectes d'aquesta tècnica de cocció.

Ens proposem explicar la nostra visió personal de la cuina a baixa temperatura, intentant explicar els grans avantatges ( i també algun desavantatge) d’aquesta manera de coure aliments que combina a la perfecció un estil de cuina sabrosa però a la vegada saludable.

En aquest lloc virtual us anirem donant pinzellades en forma de posts, fotografies, articles i links a altres pàgines, perquè a tots aquells a qui us agradi coure de manera suau i respectuosa, pogueu millorar la vostra cuina.

Ens agradaria que ens expliqueu com cuineu a baixa temperatura i quins avantatges trobeu en ella.

Hem de reconèixer que ens agradaria conèixer i descobrir noves receptes o tècniques que ajudin a millorar la salut a través de l’alimentació, pel que d'una manera molt sincera us demanem la vostra col·laboració en fer viu les nostres paraules aportant idees, receptes i sobretot coneixements.

Com veureu la nostra proposta també és formativa i us proposem diferents propostes per a millorar la vostra cuina a baixa temperatura si hi teniu interès.

Ens hi acompanyes?

..

Hoy empezamos un camino por el mundo de la baja temperatura

con la voluntad de ser capaces de poder mostrar los diferentes aspectos que tiene esta técnica de cocción

Nos proponemos explicar nuestra personal visión de la cocina a baja temperatura intentando demostrar las grandes ventajas (aunque también algún inconveniente real) de esta técnica de cocer alimentos, que combina a la perfección una manera de cocinar sabrosa, pero al mismo tiempo saludable.

En este sitio virtual os iremos mostrando ideas en forma de post, fotografías, artículos, links a otras páginas para todos aquellos que os guste cocinar de manera suave y respetuosa

Nos gustaría que nos expliquéis como cocináis a baja temperatura y que ventajas encontráis en ella.

Reconocemos, que de una manera muy especial, nos gustaría conocer y descubrir nuevas ideas, recetas, caminos que nos ayuden a mejorar la salud en especial a través de la alimentación, por lo que de una manera muy sincera os pedimos vuestra colaboración.

Como vais a ver, nuestra propuesta también es formativa y os proponemos diferentes opciones para mejorar vuestra cocina a baja temperatura.

¿Nos acompañas?

....

 
 
 
La Entretela