Cart 0
 
 

….cursos per professionals i aficionats..cursos para profesionales y aficionados….

….formació en cuina a baixa temperatura..formación en cocina baja temperatura….

 
 
154701812 còpia.jpg
 
 

 ….

FORMACIÓ PRESENCIAL

Cursos intensius per a professionals i aficionats

Aquesta tècnica existeix des de fa milers d'anys, però gràcies als avanços tecnològics, en l'actualitat, podem cuinar amb gran precisió a baixa temperatura, controlant els graus i els minuts exactes que necessita cada aliment per a potenciar al màxim les seves qualitats nutritives i organolèptiques.

Per a cuinar correctament a baixa temperatura, hem de dominar certs aspectes com per exemple:

- Seguretat alimentària

- Coneixements sobre temperatures de cocció

- Temperatures a buscar a cor de producte

- L'especial relació temps i temperatura d'aquesta tècnica

- Coneixements tècnics concrets tant de cocció com de conservació.

Podem ajudar-vos amb diferents tipus de formació, de manera que cada cuiner professional o aficionat pugui utilitzar de la millor forma possible les eines que ens ofereix la baixa temperatura.

..

fORMACIÓN PRESENCIAL

Cursos intensivos para profesionales y aficionados

Esta técnica existe desde hace miles de años, pero gracias a los avances tecnológicos, en la actualidad, podemos cocinar con gran precisión a baja temperatura, controlando los grados y los minutos exactos que necesita cada alimento para potenciar al máximo sus cualidades nutritivas y organolépticas.

Para cocinar correctamente a baja temperatura, debemos dominar ciertos aspectos como por ejemplo:

- Seguridad alimentaria

- Conocimientos sobre temperaturas de cocción

- Temperaturas a buscar a corazón de producto

- La especial relación tiempo y temperatura de esta técnica

- Conocimientos técnicos concretos tanto de cocción como de conservación.

Podemos ayudaros con diferentes tipos de formación, de manera que cada cocinero profesional o aficionado pueda utilizar de la mejor forma posible las herramientas que nos ofrece la baja temperatura. 

….

 
 
 
 

…..BASES DE LA CUINA AL BUIT I LA SEVA APLICACIÓ..bases de la cocina al vacío y su aplicación….

….cursos per professionals..cursos para profesionales….

 
 
154701642 còpia.jpg
 
 

….

Cursos professionals

bases de la cuina al buit i la seva aplicació

Els nostres cursos intensius estan destinats a professionals de la cuina que vulguin aprendre o aprofundir els seus coneixements sobre la cuina al buit.

Amb dues modalitats demostrativa o pràctica, en grups reduïts d'alumnes i amb esmorzars de treball a partir dels plats elaborats en el propi curs.

Es tracta del mateix temari, centrat en les premisses a tenir en compte, els materials i equips necessaris, i les bases tècniques de cocció.

Part Teòrica: conservació, envasament i tipus de cocció al buit,

Part pràctica o demostrativa: envasament, tipus de cocció, coccions per grups d'aliments, coccions al buit

..

Cursos profesionales

bases de la cocina al vacío y su aplicación

Nuestros cursos intensivos están destinados a profesionales de la cocina que quieran aprender o profundizar sus conocimientos sobre la cocina al vacío.

Con dos modalidades demostrativa o práctica, en grupos reducidos de alumnos y con almuerzos de trabajo a partir de los platos elaborados en el propio curso.

Se trata del mismo temario, centrado en las premisas a tener en cuenta, los materiales y equipos necesarios, y las bases técnicas de cocción.

Parte Teórica: conservación, envasado y tipos de cocción al vacío,

Parte práctica o demostrativa: envasado, tipos de cocción, cocciones por grupos de alimentos, cocciones al vacío

….


 
 
 
 

….coccions a baixa temperatura..cocciones a baja temperatura….

….cursos per aficionats..cursos para aficionados….

 
 

 

Cursos cocina a baja temperatura para aficionados| Salvadorbrugues.com.jpg
 
 

….

CURSOS per a aficionats

especialització en COCCIONS A BAIXA TEMPERATURA

Aquests cursos intensius estan pensats per a afeccionats a la cuina als quals els interessi aprendre sobre aquesta tècnica, tant pels avantatges gastronòmics com nutritives que aporta.

Treballarem els aspectes més importants de la cuina a baixa temperatura i també realitzarem pràctiques de cocció per a aprendre com gaudir d'aquesta tècnica a casa. Per a acabar, menjarem junts un conjunt del plats cuinats

La formació es divideix en tres nivells, que poden realitzar-se de manera individual

- Part 1 - Introducció a la cuina a baixa temperatura

- Part 2 - Especialització en coccions indirectes

- Part 3 - Especialització en coccions directes

Basats en el llibre: “Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura” de Joan Roca i Salvador Brugués ( Editorial Planeta, 2016)

..

CURSOS para aficionados

especialización en COCCIONES A BAJA TEMPERATURA

Estos cursos intensivos están pensados para aficionados a la cocina a los que les interese aprender sobre esta técnica, tanto por las ventajas gastronómicas como nutritivas que aporta.

Trabajaremos los aspectos más importantes de la cocina a baja temperatura y también realizaremos prácticas de cocción para aprender como disfrutar de esta técnica en casa. Para acabar, comeremos juntos un conjunto de los platos cocinados.

La formación se divide en tres niveles, que pueden realizarse de manera individual

- Parte 1 - Introducción a la cocina a baja temperatura

- Parte 2 - Especialización en cocciones indirectas

- Parte 3 - Especialización en cocciones directas

Basados en el libro: “Cocina con Joan Roca a baja temperatura” de Joan Roca y Salvador Brugués ( Editorial Planeta, 2016)

….

 
 
 
 

….

taller de cuina salvador burgués

EL NOSTRE ESPAI

..

Taller de cocina salvador brugués

nuestro espacio

….

 

 
 
154701019+co%CC%80pia.jpg
 
 

ubicació

Cuina-Taller Sant Hilari Sacalm

Tots els cursos es realitzen a la nostra cuina taller que está equipada amb tot el material necessari per garantir una formació completa i intensiva. El nostre local està situat en la població de Sant Hilari Sacalm, a 30 minuts de Girona. Pots venir en transport públic, amb el teu cotxe particular, o podem recollir-te el mateix dia del curs a l’estació de tren de Girona

La direcció del taller de cuina a baixa temperatura de Salvador Brugués és la següent:

Carrer Canó núm.3

17403 - Sant Hilari Sacalm, Girona

..

UBICACIÓN

COCINA-TALLER SANT HILARI SACALM

Todos los cursos se realizan en nuestra cocina-taller que está equipada con todo el material necesario para garantizar una formación completa e intensiva. Nuestro local está situado en la población de Sant Hilari Sacalm, a 30 minutos de Girona. Puedes venir con transporte público, con tu coche particular, o podemos recogerte el mismo día del curso en la estación de tren de Girona

La dirección del taller de cocina a baja temperatura de Salvador Brugués es la siguiente:

Carrer Canó nº3

17403 - Sant Hilari Sacalm, Girona

….

 
 
 
 
 

….salvador burgués..SALVADOR BURGUÉS….

….sOBRE MI..sobre mi….

 
 
_MG_8884 còpia.jpg
 
 
 

….

EM DIC SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SÓC CUINER I TREBALLO COM A PROFESSOR DE CUINA A L'ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

Des de fa uns anys m'he especialitzat en la cuina al buit, encara que actualment crec que baixa temperatura és un terme més encertat per a aquest tipus de cuina. He investigat, provat (i també errat) infinitat de productes per entendre la tècnica i per poder millorar dia a dia.

Crec que la cuina a baixa temperatura serà una tècnica que creixerà exponencialment en els anys vinents, ja que el fet de poder unir els avantatges gastronòmics i   nutricionals, ajudarà a que moltes persones trobin en la cuina baixa temperatura una manera eficient d'unir cuina i salut.

Llegir més sobre mi

..

ME LLAMO SALVADOR BRUGUÉS FONTANÉ, SOY COCINERO Y TRABAJO COMO PROFESOR DE COCINA EN LA ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME DE GIRONA.

Desde  hace unos años me he especializado en cocción al vacío, aunque actualmente creo que la baja temperatura es un término más acertado para definir este tipo de cocina. He investigado, probado ( y también errado) infinidad de productos para entender y mejorar día a día esta técnica.

Creo que la cocina a baja temperatura será una técnica que crecerá exponencialmente en los próximos años, ya que el hecho de unir las ventajas gastronómicas con las nutricionales ayudará a muchas personas a que encuentren en la baja temperatura una manera muy eficiente de unir cocina y salud.

Leer más sobre mi

….